schoonheidsspecialist beuningen
Beauty & Relax Lounge is een unieke schoonheidssalon gevestigd in Wijchen direct naast Beuningen. Wij richten ons geheel op huidverbetering, huidverjonging en het verminderen van huidproblemen zoals acne.

Dit alles door middel van een speciaal ontwikkeld concept wat bestaat uit adviezen, producten, behandelingen en apparatuur die ervoor zorgen dat jij als klant direct resultaat en verschil ervaart. En zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden zorgen wij er ook voor dat de salonbehandelingen gecombineerd worden met een heerlijk moment van ontspanning.Online afspraak maken

Alweer 10 jaar terug kreeg ik een ANBOS-kadobon voor mijn verjaardag. Ik had altijd al een onzuivere huid en vond het rond mijn dertigste toch wel tijd dat dit klaar was. Met de wens om mijn huid rustig te krijgen, ben ik bij Beauty & Relax Lounge binnengekomen. De eerste afspraak is me zo goed bevallen dat ik terug ben blijven komen. Fijne behandelingen, fijne producten en een fijne specialist. Ik had eindelijk producten gevonden die werkten voor mijn huid. Ik en mijn huid zijn daar nog steeds erg blij mee. Door de jaren heen heb ik verschillende huidverbeterende behandelingen ondergaan. Ik boek vooral tijd bij Marion en dan bekijkt zij wat er nodig is voor mijn huid. Een hele prettige manier waarbij je echt het gevoel krijgt dat er het mooiste uit je huid gehaald wordt. Daarnaast hebben we ook leuke gesprekken tijdens de behandeling. Ik heb Marion en de salon professioneel zien groeien in de afgelopen jaren maar de hartelijke en persoonlijke sfeer is gebleven. Ik kom heel graag bij Marion en kan het iedereen aanraden.

B. Gijtenbeek (40)Stralende Huid Scan
Dagelijks helpen wij onze klanten om hun huid zicht- en merkbaar te verbeteren zodat zij de meest stralende versie van zichtzelf zijn. Wil jij dit ook ervaren? Maak dan een afspraak voor een gratis Stralende Huid Scan inclusief uitgebreide huidanalyse en zet de eerste stap naar die mooie, gezonde en egale huid!

Lees meer
Routebeschrijving vanuit Beuningen
Vanuit het centrum van Beuningen volg je de Wilhelminalaan. Wanneer je op het kruispunt komt bij de Schoenaker ga je linksaf. Deze weg volg je tot het eind en ga je rechtsaf op de Randweg Noord. Bij de rotonde ga je linksaf naar de Hoefsestraat en ga je bij het Tango tankstation naar rechts over de Kraanvogelstraat. In de bocht ga je linksaf naar de Zomertaling. Het adres vind je hieronder.

Beauty & Relax Lounge
Zomertaling 131-7
6601 DW Wijchen
Telefoonnummer
We zijn te bereiken op:
024 - 6455676