De winter is bij uitstek het moment om samen met je moeder, vriendin, zus, partner, buurvrouw of collega een leuk uitje te plannen! Een dagje shoppen, naar de bios of samen uiteten, altijd leuk. Wil je een keer heel wat anders? Boek dan de Deluxe Winter Duo-Facial en kom samen uitgebreid genieten van deze heerlijke verwenbehandeling met alle aandacht voor jullie én prachtig resultaat!

Deluxe Winter Duo-Facial t.w.v. € 103,00 per persoon
Nu voor slechts € 83,00 per persoon

We starten deze behandeling met een welkomstdrankje en een uitgebreide Observ intake. Vervolgens nemen jullie naast elkaar plaats in de heerlijke behandelstoelen en terwijl jullie bijpraten of juist genieten van welverdiende rust zal Marion jullie huid in de watten leggen. Een uitgebreide reiniging, fruitzuurpeeling, masker en maar liefst twee verschillende massages passeren de revue. Ter afsluiting staat er een drankje met iets lekkers klaar en kunnen jullie nog even nagenieten.

Met de Deluxe Winter Duo-Facial werken jullie samen aan een stralende huid en aan quality time met elkaar. Dat is nog eens wat ze noemen het nuttige met het aangename verenigen!

Ja, wij boeken graag samen een heerlijke Deluxe Winter Duo-Facial!

Gebruik onderstaand afspraakformulier om een afspraak te maken voor de Deluxe Winter Duo-Facial! Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.