27 november 2017
Categorie: Blog
27 november 2017,
 0

Je kijkt in de spiegel en denkt: “Het gaat nu allemaal wel heel hard”. Waar jouw spiegelbeeld je voorheen trakteerde op een rimpelloze, strakke en egale huid, zie je nu dat er plaats is gemaakt voor lijntjes, rimpels, contourvermindering en verslapping. Oftewel: huidveroudering. En dat terwijl jij in de bloei van je leven bent en er nog graag stralend, fris en jong uit wilt zien!

Veertig kaarsjes
Volgend jaar moet ik er zelf ook aan geloven… Dan mag ik veertig kaarsjes op mijn verjaardagstaart uitblazen. Het is dan ook zeker niet gek dat ik de laatste jaren ook wel eens een rimpeltje extra hier en een nieuw droogtelijntje daar heb ontdekt. En als ik naar foto’s van tien jaar geleden kijk, zie ik dat mijn huid echt niet meer zo stevig en strak is als toen.

Als expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging weet ik natuurlijk als geen ander dat dit allemaal bij het ouder worden hoort en dat het huidverouderingsproces onomkeerbaar is. Alleen wil dat niet zeggen dat ik dit proces dan maar ongestoord haar gang moet laten gaan. Ik sta altijd open voor interessante innovaties op dit gebied, zodat mijn klanten en ikzelf zo lang mogelijk kunnen profiteren van een stralende, frisse en jong uitziende huid.

Fitness voor jouw gezicht
Zo ontdekte ik een aantal maanden geleden NuFACE: een uniek en bijzonder concept voor huidverjonging dat perfect aansluit op mijn visie, missie en het behandelaanbod in de salon. Ook al beschikken wij reeds over een breed scala aan huidverjongende behandelingen en producten; dit bleek een zeer passende aanvulling te zijn.

NuFACE is – dankzij de unieke en pijnloze microstroommethode – een soort fitness voor het gezicht. Microstroom stimuleert de huid in het gelaat door kleine, zachte stroomgolven door de huid te zenden die de aangezichtsspieren trainen. Daarnaast is aangetoond dat microstroom de ATP-productie stimuleert: dit is het proces in de huid dat ervoor zorgt dat spieren van energie worden voorzien. Het is bovendien de drijvende kracht achter de aanmaak van extra collageen en elastine.

Deze combi zorgt om te beginnen voor meer volume in de huid, een gelift resultaat en verbeterde contouren, maar dat is nog niet alles. Je zult ook ervaren dat de zichtbaarheid van rimpels en lijntjes vermindert en jouw huidtoon verbetert. En wanneer je dan in de spiegel kijkt, zie je direct dat je er jeugdiger, stralender en frisser uitziet.

Dé gouden tip
Uniek aan het NuFACE-concept zijn de handzame apparaten voor thuis. Dit is naar mijn mening echt dé gouden tip om er in vijf minuten per dag jaren jonger uit te zien! De devices – aan te vullen met verwisselbare Anti-Aging hulpstukken – zorgen ervoor dat jij de salonbehandelingen optimaal kunt ondersteunen door thuis op professioneel niveau aan de slag te gaan. Het is gemakkelijk te gebruiken, waardoor je in slechts vijf minuten per dag jouw huid én je uitstraling transformeert.


Ervaar het zelf
Vind jij de stap naar een cosmetisch arts of plastisch chirurg net een brug te ver, maar wil je wel iets doen om je huid zo lang mogelijk fris, stralend en strak te houden? Dan kan dit prachtige concept jouw huid, uitstraling én zelfvertrouwen verbeteren!

Maak een afspraak voor een complete NuFACE gezichtsbehandeling en ervaar zelf wat slechts één behandeling al voor jouw huid kan betekenen. Op zaterdag 15 december 2018 zijn er ook nog een aantal plaatsen vrij voor een kosteloze NuFACE demobehandeling. Meld je dus snel aan via 024-6455676 of info@beautyandrelaxlounge.nl

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.