1 februari 2018
Categorie: Nieuws
1 februari 2018,
 0

Hoera! Beauty & Relax Lounge bestaat deze maand 12,5 jaar! Om dit te vieren kun je profiteren van onze speciale Jubileum-aanbieding. Wij laten jou namelijk heel graag ervaren waarom wij al jaren meedraaien in de top op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidproblemen.

Onze Jubileum-aanbieding is dé ideale manier om zelf kennis te maken met onze werkwijze, producten, behandelingen en bijbehorende resultaten en te zien wat wij voor jou en jouw huid kunnen betekenen.

Ja, ik profiteer graag van de Jubileum-aanbieding!

Gebruik onderstaand formulier om jouw Jubileum-aanbieding te boeken en zelf te ervaren hoe jouw huid in korte tijd zicht- en merkbaar zal verbeteren! Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.

 

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.