23 oktober 2018
Categorie: Nieuws
23 oktober 2018,
 0

De zomer is nu echt voorbij en de feestdagen komen langzaam weer in zicht. Dit is hét ideale moment om jouw huid een kuur cadeau te doen. Zo geef je jouw huid – na deze zonovergoten en warme zomer – niet alleen een welverdiende boost maar zal je huid zich in korte tijd ook zicht- en merkbaar verbeteren en/of verjongen. Wedden dat jij er dit jaar tijdens de feestdagen op je stralendst uit zult zien!

Een kuur bestaat – afhankelijk van jouw huidwens – uit 4 tot 7 behandelingen in korte tijd, meestal één behandeling per week of eens in de 2 weken. Misschien wil jij afrekenen met een onzuivere huid? Of voelt jouw huid juist strak, droog en trekkerig aan? Wellicht stoor jij je aan de fijne lijntjes en rimpels? Of wil je er graag wat frisser en stralender uitzien? Wat jouw wens ook is, een kuur zal jouw huid in zeer korte tijd zicht- en merkbaar verbeteren!

Omdat iedere huid anders is nodig ik jou graag uit voor een kosteloze kuur-intake zodat we samen kunnen kijken welke kuur het beste bij jouw huidconditie en -wensen past. We starten dan met een Observ Huidscan zodat we de kuur niet alleen compleet op maat kunnen maken maar de vorderingen ook goed kunnen blijven volgen en indien nodig kunnen bijstellen.

En weet je wat helemaal mooi is? Bij iedere gepersonaliseerde kuur ontvang je een cadeau. Dit kan een gratis behandeling zijn of een productkit voor thuis. Alles voor het meest persoonlijke resultaat!

Heb je weinig tijd of een wat kleiner budget? Ook dat is geen probleem.  Er zijn al kuren te boeken vanaf 30 minuten per behandeling en voor een totaalbedrag van € 274,75 voor een complete kuur van maar liefst 6 behandelingen.

En wist je dat bij het behandelen van acne en/of acne-littekens vergoeding van de kuur door jouw zorgverzekeraar mogelijk is?

Ja, ik boek hier graag mijn kuur-intake!

Gebruik onderstaand formulier om een kosteloze kuur-intake te boeken. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.

 

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.