22 maart 2016
Categorie: Nieuws
22 maart 2016,
 0

WIJCHEN – Voor het tweede jaar op rij werd de Wijchense Marion van der Wielen met haar Beauty & Relax Lounge genomineerd voor de toonaangevende landelijke Beauty Award. Helaas heeft ze niet gewonnen, maar ze is bijzonder trots op haar plaats in de top 3 van de regio Noord (Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Gelderland). Bij de Publieksprijs wist ze bovendien ook nog eens een derde plek in de wacht te slepen.

Top 3 vakjuryprijs
De Beauty Award is hét evenement voor de schoonheidsbranche in Nederland. Ieder jaar worden er door een vakjury prijzen uitgereikt aan de schoonheidssalons die indruk maken op het gebied van visie, salonvaardigheden, marketing en communicatie. De Awards werden op maandagavond 21 maart 2016 uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. Marion van der Wielen: “Het was een hele mooie avond. Heel erg jammer dat ik niet als winnaar van regio Noord uit de bus ben gekomen, maar ik ben supertrots op het feit dat ik voor het tweede jaar een plaats in de top 3 heb weten te bemachtigen.”

Publieksprijs
De Wijchense Marion kijkt terug op wederom een prachtig, leerzaam en bijzonder avontuur. Het geeft haar een goed gevoel dat zij ook bij de Publieksprijs, die naast de vakprijzen wordt uitgereikt, op een derde plaats van alle achttien genomineerden is geëindigd. “Hier ben ik ook trots op en enorm dankbaar voor. Ik wil iedereen die op mij gestemd heeft dan ook ontzettend bedanken!”

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.