11 september 2015
Categorie: Blog
11 september 2015,
 0

In mijn vorige blog ‘Laat je huid er niet ouder uit zien dan jij je voelt’ vertelde ik je over het huidverouderingsproces en over de twee soorten huidveroudering. De huidveroudering van binnenuit zorgt voor 20% van de (vroegtijdige) huidveroudering. Invloeden van buitenaf zijn verantwoordelijk voor 80% van het ontstaan van (vroegtijdige) huidveroudering. Ik vertelde je ook dat het huidverouderingsproces onomkeerbaar is, maar dat er met de hedendaagse moderne technieken verschillende manieren zijn om het proces op een verantwoorde manier te vertragen. Daardoor ligt zichtbare huidverjonging binnen handbereik en kan óók jij op een natuurlijke, stralende en mooie manier oud worden!

Lijntjes en rimpels
De stofwisseling van de huid vertraagt naarmate je ouder wordt. De fibroblasten in de huid verliezen het vermogen om eigen collageen, elastine en hyaluron te produceren. De zichtbare gevolgen hiervan zijn iedere 30-plusser wel bekend: het ontstaan van lijntjes en rimpels, afname van volume, verslapping van de huid en vochtverlies in de cellen. Om de huid haar veerkracht terug te geven, moeten de fibroblasten dus gestimuleerd worden tot actie. ‘Maar hoe doen we dat dan?’ hoor ik je denken. Dat zal ik je vertellen! Het antwoord is het nieuwe en unieke huidverjongingsconcept dat ik onlangs in mijn salon heb geïntroduceerd.

Huidverjongingsconcept
Dit bijzondere, doelgerichte concept bestaat uit de Beauty Angel, Fusion Mesotherapie en Nutricosmetics. Afhankelijk van de door jou gewenste resultaten kunnen we één, twee of alle drie de onderdelen inzetten om de strijd met (vroegtijdige) huidveroudering aan te gaan.

1. Licht voor een mooie huid
Lichtbehandelingen met de Beauty Angel zijn doeltreffend en ontspannen en zorgen voor zicht- en merkbare huidverjonging. Het speciale lichtspectrum – tussen 570 en 850 nanometer – van de Beauty Angel wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden minder, de huid is zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert.

2. Specifieke rimpels zichtbaar verminderen
Wanneer je meer specifiek op rimpeltjes en lijntjes wilt werken, is Fusion Mesotherapie een aanrader. Met een soort pen wordt de huid bestempeld met meerdere naaldjes, waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terechtkomt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt er ook voor dat de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. Zo worden fijne lijntjes en rimpeltjes van binnenuit weer ‘opgevuld’, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn.

3. Voeding voor jouw huid van binnenuit
Om de resultaten van bovenstaande behandelingen extra te ondersteunen, zijn ook de Nutricosmetics van LavieSage aan het assortiment toegevoegd. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. De werkzame stoffen hierin (bijvoorbeeld collageen) kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid, in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere voedingsstoffen . Ze worden ingenomen om de huid te verzorgen, verjongen of verbeteren.

Een oplossing voor iedere wens
Om jouw huid in korte tijd zicht- en merkbaar te verjongen, wordt aangeraden om de onderdelen in kuurverband te ondergaan. Uiteraard mag daarbij een persoonlijk en op maat gemaakt thuisverzorgingsprogramma voor jouw huid niet ontbreken. Dus ben jij er klaar voor om jouw algehele huidbeeld te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, jouw huid zichtbaar te verjongen en volumeverlies en verslapping tegen te gaan? Dan is dit concept echt iets voor jou!

Heb je nog geen last van zichtbare huidveroudering? Ook dan kun je aan de slag. Je gaat dan namelijk preventief te werk, in plaats van pas te handelen wanneer het huidverouderingsproces al in volle gang is.

Dus wat jouw wensen op het gebied van zichtbare huidverjonging en -verbetering ook zijn, het nieuwe concept biedt ook jou een oplossing. Ik informeer je daarom heel graag over de mogelijkheden voor jouw huid tijdens een gratis Stralende Huid Scan. Neem gerust contact op, dan plannen we een afspraak!

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.