schoonheidsspecialist nijmegen
Bij Beauty & Relax Lounge richten wij ons op resultaatgerichte behandelingen en producten op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Het is onze passie om mensen te helpen hun huid zicht- en merkbaar te verbeteren en huidproblemen te verminderen.

Om klanten optimale resultaten te bieden staan ook voorlichting, coaching en advies bij ons zeer hoog in het vaandel. Alleen op die manier kunnen we samen werken aan ons gezamenlijke doel en jou en jouw huid laten stralen als nooit tevoren.Online afspraak maken

Ruim 4 jaar geleden kwam ik bij Beauty & Relax Lounge op aanraden van mijn schoonheidsspecialist die er toen mee stopte. Marion is erg professioneel en heeft veel kennis. Wat ik vooral erg fijn vind is dat er bij iedere behandeling gekeken wordt naar wat mijn huid op dat moment nodig heeft en dat daar de behandeling op aangepast wordt. De combinatie van huidverbetering en ontspanning vind ik perfect! Inmiddels heb ik ook een aantal behandelingen bij medewerkster Marissa gehad wat voor mij zeker geen verschil maakt in de beleving.

B. van Haaren (35) uit Nijmegen

Op zoek naar een schoonheidssalon in regio Nijmegen?

Beauty & Relax Lounge is een gerenommeerde schoonheidssalon gevestigd in Wijchen een plaats aangrenzend aan Nijmegen. Op circa 10 minuten rijden vanaf Nijmegen vind je onze salon waarin wij ons specialiseren in huidverbetering, huidverjonging en het verminderen van huidproblemen zoals acne, littekens en hyperpigmentatie. Omdat Beauty & Relax Lounge direct naast het station ligt zijn wij vanuit Nijmegen ook perfect met het openbaar vervoer te bereiken.


Stralende Huid Scan
Ben jij benieuwd:
  • Hoe je jouw huidconditie of huidprobleem kunt verbeteren?
  • Hoe je jouw huidwens kunt bereiken?
  • Hoe je zicht- en merkbare resultaten kunt boeken om jouw huid weer te laten stralen?
  • Hoe je niet langer geld uit hoeft te geven aan producten en behandelingen die voor jouw huid toch niet werken?

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis Stralende Huid Scan inclusief uitgebreide en gedetailleerde huidanalyse met behulp van professionele apparatuur.

Lees meer
Routebeschrijving vanuit Nijmegen
Vanuit het centrum van Nijmegen volg je de Graafseweg. Bij het Takenhofplein pak je de derde afslag en sla je rechtsaf bij het Triavium. Deze weg volg je tot de rotonde waarna je rechtsaf de Nieuweweg op gaat. Deze rijd je af tot je bij de rotonde bent van de Vijverlaan waarna je de weg vervolgt op de Stationslaan. Deze volg je tot de eerste afslag waar je over het spoor gaat en hierna linksaf slaat. Hierna vind je Beauty & Relax Lounge op onderstaand adres.

Beauty & Relax Lounge
Zomertaling 131-7
6601 DW Wijchen
Telefoonnummer
Je kunt ons bereiken op:
024 - 6455676