6 oktober 2018
Categorie: Nieuws
6 oktober 2018,
 0

De allernieuwste Nimue salonbehandeling – Thermal Detox Peel – is een wel hele bijzondere! Deze verwarmende en bruisende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, exfolieert en geeft de huid een zuurstof boost waardoor deze glad en stralend wordt en je direct profiteert van een gezonde uitstraling!

De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt.

Flash Thermal Detox Peel | 30 minuten | € 54,95
Wil jij kennismaken met Nimue? Of heb jij weinig tijd maar wil je wel maximaal resultaat? Dan is de multifunctionele Flash Thermal Detox Peel écht iets voor jou!

Deluxe Thermal Detox Peel | 50 minuten | € 74,95
Heb je wat meer tijd? Boek dan de Deluxe Thermal Detox Peel en word ook nog eens verwend met een uitgebreide gezichtsmassage! Resultaat én ontspanning ten top!

Kuur van 6 Flash Thermal Detox Peelingen | 6 x 30 minuten | € 274,75
Wil jij jouw huid intensief verbeteren en optimaal laten stralen? Boek dan een kuur van 6 Flash Thermal Detox Peelingen en ervaar hoe jouw huid er frisser, schoner en egaler uit zal zien! En weet je wat helemaal mooi is? Je betaalt slecht 5 behandelingen en krijgt de 6e cadeau!

Ja, ik maak graag kennis met de nieuwe Thermal Detox Peel!

Gebruik onderstaand afspraakformulier om een afspraak te maken voor een losse Thermal Detox Peel of de kuur van 6 behandelingen. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip voor de (eerste) behandeling en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.