17 oktober 2017
Categorie: Nieuws
17 oktober 2017,
 0

Dinsdagavond 21 november geven wij een Pre-Holiday-Party! Een feestje om onze klanten, hun introducees en potentieel geïnteresseerde nieuwe klanten eens extra in het zonnetje te zetten!

Deze avond staat in het teken van informeren, inspireren en demonstreren zodat jij naar huis gaat met inspiratie, tips en tricks en precies weet wat je kunt doen om tijdens de feestdagen extra stralend voor de dag te komen!

Wij leggen jou deze avond graag compleet in de watten met heerlijke hapjes en drankjes, de introductie van een geheel nieuw en innovatief concept voor huidverjonging, een zeer aantrekkelijke Nimue stapelkorting, Caption nagellak proefbehandelingen en make-up advies van FreshMinerals! Ook zijn er enkele standjes op het gebied van sieraden, accessoires en woondecoratie zodat je ook al wat cadeautjes voor de feestdagen kunt scoren!

Wil jij er 21 november – tussen 18.30 uur en 21.30 uur – bij zijn? Meld je dan nu hieronder aan. Heb je een vriendin, buurvrouw, collega, moeder of dochter die ook interesse heeft? Laat het ons even weten en neem haar gezellig mee!

Aanmelden Pre-Holiday-Party 21 november 18.30 - 21.30 uur

Leuk jou aan de gastenlijst van dit feestje te mogen toevoegen! Heb je een vriendin, collega, moeder, dochter of buurvrouw die ook interesse heeft? Reserveer dan gerust een extra plaats.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.