15 december 2014
Categorie: Blog
15 december 2014,
 1

Wat er door mij heen ging is moeilijk te omschrijven, maar een explosie van blijdschap, trots en geluk komt denk ik toch wel het dichtst in de buurt. Ik kneep mijzelf in mijn arm. Was het dan toch echt gelukt? Jazeker, het was geen droom… Donderdag 4 december maakte de jury van de Beauty Award bekend dat ik één van de drie finalisten ben voor de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord 2015’. Mijn nominatie voor deze felbegeerde award werd een feit! Een eervolle bekroning op mijn werk, waar ik mijn hart en ziel in heb gelegd de afgelopen jaren. In mijn nieuwste blog neem ik jou daarom graag mee in een kijkje achter de schermen van mijn Beauty Award avontuur.

Er was eens… een feestelijk gala
Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Maandagavond 10 maart 2014, Studio 21 in Hilversum. Tot mijn grote vreugde mocht ik aanwezig zijn bij de feestelijke gala-avond rondom de uitreiking van de Beauty Award 2014. Wat was het een mooie en bijzondere avond en door het zien van al die gemotiveerde, hardwerkende en trotse genomineerde vakcollega’s stelde ik mezelf die avond één doel: volgend jaar zelf op dat podium te staan.

Dertig vragen, drie maanden schrijven en nieuwe inzichten
En dus meldde ik mij juni dit jaar aan voor deelname aan de Beauty Award 2015 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het jaar’. Op basis van zo’n dertig vragen op het gebied van vakkennis, marketing, bedrijfsvoering, communicatie en promotie heb ik drie maanden gewerkt aan een representatief portfolio dat de jury een duidelijke eerste indruk moest geven van mijn werkwijze, visie, missie, passie en kwaliteiten Het was een leuk en leerzaam proces, waarin voor mij ook weer nieuwe dingen duidelijk werden.

Wachten op de Mystery Guest… spannend!
Op 1 oktober ging mijn inzending op de post naar de jury. It was out of my hands, het afwachten begon. Hoe zou de jury mij beoordelen? En dan… 21 november. De Mystery Guest van de Beauty Award nam plaats in mijn salon. Twee superspannende weken volgden. Het bezoek van de Mystery Guest betekende namelijk dat mijn inzending zeer positief ontvangen was door de jury en dat zij aanleiding zagen om meer te weten te komen over mijn salon, behandelwijze en dienstverlening. De kans op een nominatie kwam steeds meer in zicht. Op dat moment besefte ik dat ik – naast de verhuizing van mijn beautysalon vorig jaar naar een nieuwe locatie  – nog nooit zo graag iets had gewild als deze nominatie. Het zou een kroon zijn op mijn werk en mij weer een stapje dichterbij de felbegeerde award en titel brengen.

Het verlossende antwoord
Op 4 december kwam dan eindelijk het verlossende antwoord: “Van harte gefeliciteerd! U bent genomineerd voor de Beauty Award in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord ( Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland)”. Binnen een seconde zat ik op een roze wolk en ben daar die hele week niet meer vanaf gekomen. Iedere dag voelde ik me soort van jarig. Ik werd overstelpt met lieve felicitaties, mailtjes, uitgebreide media-aandacht, bloemen, champagne, kaarten, cadeautjes en dat terwijl het grootste cadeau dat ik me maar wensen kon al binnen was!

Proosten op een bijzonder avontuur
Een aantal dagen na de bekendmaking van de genomineerden voor de award was er een speciaal ‘Meet the nominees‘ event in Utrecht. Tijdens deze middag ontmoetten alle genomineerden elkaar en proostten we op onze nominatie. Er werden opnames gemaakt voor een promotiefilmpje en we ontvingen de nodige informatie en tips over het verdere verloop van dit bijzondere avontuur.

Zware dobber voor de jury
Tijdens deze leuke middag ontmoette ik ook mijn twee medefinalisten. Wat een leuke, aardige en bevlogen vakvrouwen. Op de terugweg in de auto bedacht ik me dat de jury er nog een zware dobber aan zou krijgen om in onze categorie een winnaar te kiezen. We zijn namelijk alle drie gedreven ondernemers en professionele vakvrouwen die op zeer hoog niveau het mooiste beroep van de wereld uitoefenen.

Dat brengt mij bij de vraag wat doorslaggevend zou kunnen zijn om – hopelijk – straks op 2 maart met de gerenommeerde Beauty Award naar huis te gaan. Is dat het feit dat ik me richt op het bereiken en behouden van zicht- en merkbare resultaten en zo huidproblemen help te verminderen of op te lossen? Of zou het komen door mijn passie om mensen te willen helpen het mooiste uit hun huid te halen. Want als hun huid straalt, doen zij dat immers ook. Of is het bijzonder dat mijn passie mijn missie is geworden en ik mij bij het nemen van iedere zakelijke stap die ik zet afvraag: helpt deze stap mij om nog meer mensen te kunnen helpen aan een gezonde en stralende huid?

Feest! Met cadeautjes voor mijn lieve en trouwe klanten
Wat de jury ook mag beslissen, ik ben al supertrots op het feit dat ik – door hard werken en het volgen van mijn passie en dromen – deze nominatie toch maar mooi binnen heb. Reden genoeg dus om dit de komende maanden uitgebreid te gaan vieren met mijn lieve en trouwe klanten. Voor hen staat er vanaf januari een cadeautje klaar en ook kunnen zij gaan genieten van een speciale Beauty Award Treatment.

…Wie wordt de beste schoonheidsspecialist van het land?
In de tussentijd gebeurt er nog veel achter de schermen ter voorbereiding op de grote gala-uitreiking van 2 maart. Zo is er 19 januari het allesbeslissende eindgesprek met de vakjury, komt er begin 2015 ook een stemronde voor de Beauty Award Publieksprijs en ga ik natuurlijk een prachtige galajurk uitzoeken. En hopelijk komt op 2 maart mijn volgende droom dan uit…

En wat is jouw droom?
Is het jouw grote wens om een gezonde, mooie en stralende huid te hebben? En ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen het mooiste uit jouw huid te halen? Download dan mijn e-book of maak een afspraak voor een gratis Stralende Huid Scan!

Marion van der Wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Eén reactie op “Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Wie wordt de beste schoonheidsspecialist van het land?

  1. Monique Geijsberts schreef:

    Wat een leuk stukje Marion, leuk om zo te mogen meegenieten met jouw droom vd nominatie. Ik duim met je mee dat je met de welverdiende!!! Felbegeerde prijs naar huis gaat! Tot morgen. Gr. Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.