16 mei 2018
Categorie: Nieuws
16 mei 2018,
 0

Volg jij de opleiding tot schoonheidsspecialist en ben jij op zoek naar een interessante en veelzijdige stageplaats waar je ontzettend veel kunt leren? Dan is een stage bij Beauty & Relax Lounge wellicht iets voor jou. Vanaf augustus hebben wij plaats voor een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige stagiaire.

Beauty & Relax Lounge is een gerenommeerde schoonheidssalon die al 12,5 jaar mee draait in de top op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Het is onze passie om de huid zicht- en merkbaar te verbeteren en huidproblemen te verminderen. Dit alles met maar één doel: onze klanten te helpen het mooiste uit hun huid te halen. Want als hun huid straalt, doen zij dat ook!

Dankzij ons speciaal ontwikkeld concept waarin een breed scala aan kennis, kunde, behandelingen, producten en apparatuur zijn verwerkt zorgen wij ervoor dat de klant direct verschil ervaart. En zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden worden de resultaatgerichte salonbehandelingen altijd gecombineerd met een heerlijk moment van ontspanning.

Spreekt bovenstaande filosofie jou aan en ben jij geïnteresseerd in een uitdagende stageplaats binnen onze salon? Dan zouden wij het leuk vinden jouw sollicitatiebrief, korte motivatie en CV met pasfoto te mogen ontvangen. Deze kun je mailen naar info@beautyandrelaxlounge.nl t.a.v. Marion van der Wielen

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.