21 september 2018
Categorie: Blog
21 september 2018,
 0

Ken jij jouw huid? Weet je wat er zich daar afspeelt? Wat jouw huidtype is? In welke conditie jouw huid verkeerd? Of er dieper in de huid wellicht specifieke problemen zijn? Als gepassioneerd schoonheidsspecialist is het mijn missie om mensen te helpen het mooiste uit hun huid te halen. Dit begint met een professionele huidanalyse die antwoord geeft op alle bovenstaande vragen.

Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet
Ik kan dan ook iedereen aanraden om een huidanalyse bij een expert te boeken en zo zichtbaar te laten maken wat het blote oog niet ziet. Zo’n analyse is namelijk de eerste – en meest essentiële – stap voor het bereiken én behouden van een gezonde, mooie en egale huid en daarmee een stralend uiterlijk! Ik zet hieronder de drie belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje. Je zult vervolgens direct begrijpen waarom ik jou graag een uitgebreide huidanalyse cadeau geef.

Jouw voordelen
Voordeel 1 | Jij leert je huid kennen
Een huidexpert werkt met professionele huidanalyse apparatuur waarmee jullie samen ontdekken wat er zich nu echt in jouw huid afspeelt. In één oogopslag wordt jouw complete huidbeeld zichtbaar en ontvang je een gedetailleerde weergave van je huid. Zo leer jij jouw huid pas echt goed kennen en hoor je wat jij vooral wel en beter niet kunt doen om het mooiste uit jouw huid te halen.

Voordeel 2 | Je bent problemen voor
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de jaren zichtbaar. Door deze diepere huidlagen te analyseren worden kenmerken en eventuele stoornissen in de huid direct waarneembaar en wordt het mogelijk om de producten en behandelingen af te stemmen op de toekomst en eventuele problemen voor te zijn.

Voordeel 3 | Je ontvangt een persoonlijk en op maat gemaakt advies
Vergeet de algemene informatie die bij de drogisterij en parfumerieketens wordt gebruikt om jou een product te verkopen. Naar mijn mening is het niet mogelijk om iemand een goed advies te geven wanneer er niet eerst grondig en uitgebreid naar de huid wordt gekeken. Iedere huid is anders waardoor een gedegen analyse noodzakelijk is om jou ook echt van een persoonlijk en op maat gemaakt advies te kunnen voorzien.

Dé revolutie in huidanalyse
Met de Observ – mijn allernieuwste aanwinst op het gebied van huidanalyse apparatuur – heb ik goud in handen als het gaat om het maken van de meest geweldige huidanalyses. Met de Observ is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op maar liefst 6 manieren te bekijken en vast te leggen. Zo ervaar jij niet alleen een unieke beleving maar ontvang je ook een persoonlijk en deskundig advies gebaseerd op feiten. De gemaakte afbeeldingen ontvang je na afloop per e-mail. Ook slaat de Observ deze op zodat vergelijking altijd mogelijk is en we samen de behaalde resultaten optimaal kunnen monitoren.

Mijn cadeau voor jou
Voor een uitgebreid en gedetailleerd beeld van jouw huid geef ik jou – geheel vrijblijvend en kosteloos – een professionele huidanalyse met de Observ cadeau. Download hier jouw cadeaubon en maak direct een afspraak via 024-6455676 of info@beautyandrelaxlounge.nl  Dan ga je na afloop niet alleen naar huis met de gemaakte afbeeldingen maar ontvang je ook tips en adviezen waarmee jij direct aan de slag kunt om zo te werken aan jouw meest mooie, gezonde en stralende huid ooit!

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.