15 augustus 2019
Categorie: Nieuws
15 augustus 2019,
 0

Na de vakantie kan de huid wel wat extra aandacht gebruiken. Door zon, warmte en transpireren heeft de huid het vaak extra te verduren gehad. Dit zie je niet alleen maar je kunt het ook voelen.

Zoals je van Beauty & Relax Lounge gewend bent denkt Marion graag met je mee om het beste uit jouw huid te halen. Daarom is nu de “After Holiday Facial” te boeken. Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling – die uiteraard geheel wordt afgestemd op jouw huid – geniet jij nog even na van jouw heerlijke vakantie terwijl jouw huid de oppepper krijgt die zij verdient!

Ja, ik kom graag genieten van de After Holiday Facial!

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de After Holiday Facial. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is in mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.