4 december 2019
Categorie: Nieuws
4 december 2019,
 0

Wil jij als één van de eerste kennismaken met het prachtige nieuwe merk Alpha-H én na afloop van de behandeling helemaal party proof de deur uit gaan? Boek dan de Alpha-H Holiday Facial!

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken. Het ideale moment om jouw huid eens extra in het zonnetje te zetten met de Alpha-H Holiday Facial. Zo kun jij niet alleen kennismaken met dit prachtige nieuwe merk maar straks ook met een mooie, frisse en stralende huid op de jaarlijkse kerstborrel, je familiediner of het knallende nieuwjaarsfeestje verschijnen!

Tip: voor slecht € 49,95 extra neem je na afloop van deze behandeling een Alpha-H productkit mee naar huis! Met de producten in deze kit kun je nog langer profiteren van de prachtige resultaten.

Ja, ik boek de Alpha-H Holiday Facial en maak mijn huid party proof!

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Alpha-H Holiday Facial. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is in mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.

 

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.