1 augustus 2020
Categorie: Nieuws
1 augustus 2020,
 0

Om samen met jou het 15 jarig bestaan van mijn salon te vieren kun jij profiteren van de speciale Anniversary Treatment. Tijdens deze bijzondere gezichtsbehandeling laat ik jou graag ervaren waarom ik al jaren meedraai in de top op het gebied van huidverbetering en huidverjonging en dat allemaal verpakt in een compleet ontspannen moment voor jezelf.

Anniversary Treatment € 94,95
De Anniversary Treatment start met een dubbele reiniging, vervolgens wordt er een grondige dieptereiniging toegepast waarna je de keus hebt uit een heerlijke gezichtsmassage of hoogwaardige glycolzuurpeeling. Daarna wordt je huid verwend met een exclusief sheet masker en zorgt een massage met de Work Out Roller voor een nog intensiever resultaat. Tot slot sluiten we de behandeling af met een complete oog-, lip- en dagverzorging en ga jij stralend de deur uit!

Anniversary Pack € 129,95
Wil jij de prachtige resultaten die de Anniversary Treatment in jouw huid naar boven haalt zo lang mogelijk behouden? Kies dan voor de Anniversary Pack. Je ontvangt na afloop van de behandeling – voor slechts € 35,00 extra – een mini Alpha-H productkit mee naar huis.

Anniversary Treatment

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Anniversary Treatment of Anniversary Pack. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is in mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.

 

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.