huidconditionering-huidconditie-schoonheidsspecialist-wijchen

Stoor jij je aan:

* diepere lijntjes en rimpels
* verslapte huid
* volumeverlies
* vroegtijdige huidveroudering

En wil je jouw huid op deze punten zicht- en merkbaar verbeteren en het huidverouderingsproces op een efficiënte en veilige manier vertragen? Maak dan kennis met Fusion Mesotherapie.

De behandeling met de Multi-Needle bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt en daardoor steviger en compacter wordt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt er daarnaast voor dat de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. Door het toevoegen van werkstoffen zoals Vitamine C en peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger. Met de Mono-Needle methode kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd. Met deze behandeling wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels.

Hierdoor worden de volgende resultaten voor jouw huid behaald:

* minder zichtbare rimpels
* meer volume in de huid
* toename van huidstevigheid
* natuurlijk huidverjonging
* reduceren van lijntjes/rimpels
* verbetering van de algehele huidstructuur

Om jouw huid in korte tijd zicht- en merkbaar te verjongen wordt aangeraden de Fusion Mesotherapie behandelingen in kuurverband te ondergaan.