huidprobleem-acne-schoonheidsspecialist-wijchenJe hebt een huidprobleem – acne, pukkels, puistjes, mee-eters, onzuiverheden en/of acne littekens – waar je een oplossing voor zoekt. Je bent je ervan bewust dat –  wanneer je er met behulp van een specialist tijd en aandacht aan besteed – je jouw huidprobleem effectief kunt aanpakken en jouw huid zal verbeteren.

Wat is je doel?

Een gezonde, rustige en mooie huid waardoor je je weer een stuk zelfverzekerder zult voelen.

Wie ben je?

Je bent een moderne (jonge)man/(jonge)vrouw en staat midden in het leven. Je hebt gemerkt dat jouw huidprobleem zich niet vanzelf zal oplossen, zelfs erger wordt en/of dat andere methodes om het probleem aan te pakken voor jou niet werken.

Je wilt jouw probleem nu echt serieus gaan aanpakken in samenwerking met een specialist. Je bent gemotiveerd om daar tijd en aandacht aan te besteden en te leren hoe jij samen met de specialist kunt werken aan het verminderen van jouw huidprobleem. Je bent bereid om te beginnen met een intensieve behandelkuur in de salon en de behandelingen thuis te ondersteunen met de juiste producten.

Tegen welke problemen loop je aan?

Jouw huidprobleem maakt jou vaak onzeker en wellicht zelfs een beetje hulpeloos. Je wilt er alles aan doen om het probleem aan te pakken maar je weet niet hoe.

Wat heb je nu het hardst nodig?

Jouw grootste prioriteit nu is om te leren hoe jij samen met een specialist jouw huidprobleem kunt aanpakken en in korte tijd al verbetering kunt gaan zien.

Het voordeel van werken met een specialist:

– Je zult in korte tijd zicht- en merkbare verschillen gaan merken
– Behandelingen voor acne en acne littekens worden door bijna alle zorgverzekeraars vergoed
– Je loopt niet meer het risico veel geld uit te geven aan oplossingen die voor jouw huid niet werken
– Je krijgt op maat afgestemde professionele adviezen en deskundige antwoorden op al jouw vragen

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat leren hoe we samen jouw huidprobleem kunnen aanpakken nu top prioriteit heeft en je in korte tijd al verbetering wilt gaan zien, kun jij het beste starten met een intakegesprek voor acne . Je kunt ook eerst het e-book “Hoe kom ik van mijn acne af” gratis downloaden.