Waarom kan ik jou helpen aan een mooie en stralende huid?

Sinds 2005 ben ik trotse eigenaresse van Beauty & Relax Lounge in Wijchen! Naast eigenaresse ben ik ook gediplomeerd en gespecialiseerd schoonheidsspecialist en expert op het gebied van huidverbetering en Anti-Aging.

De basis voor deze passie ligt bij mijn eerste acne klant, die enigszins bedroefd de salon binnenkwam en mij vertelde over zijn huidprobleem en de gevolgen die de acne met zich meebracht. Na de eerste behandeling ging deze klant al een stuk stralender de deur uit. Al was de behandeling geen pretje geweest om te ondergaan: hij was zo blij met zijn schonere huid!

Dat gevoel dat ik mensen écht kan helpen en hun leven aangenamer kan maken heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf ben blijven ontwikkelen in huidverbetering en huidverjonging. Zo ben ik mij door de jaren heen gaan specialiseren in diverse huidverbeterende en huidverjongende methodes en specialisaties als het behandelen van acne, het verhelpen van pigmentproblemen, bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuurpeelings en Fusion mesotherapie en heb ik daar - samen met mijn klanten - geweldige en verbluffende resultaten mee bereikt.

Het is dan ook mijn missie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid! En een prachtige huid zorgt niet alleen voor een goed verzorgd uiterlijk, maar helpt jou ook om extra lekker in je vel te zitten!