14 januari 2019
Categorie: Nieuws
14 januari 2019,
 0

Hyperpigmentatie was één van de meest lastige huidaandoening om doeltreffend te behandelen. Met de nadruk op was… MeLINE is namelijk de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, pigment- en ouderdomsvlekken en dit ongeacht of de huid direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype en pigmentsoort, makkelijk in gebruik en de behandelingen plus bijbehorende producten voor thuis geven snel en prachtig resultaat.

Wil jij afrekenen met

* Pigmentvlekken
* Hyperpigmentatie
* Ouderdomsvlekken
* Pigmentverstoringen
* Zwangerschapsmasker
* Een oneffen huidteint door de aanwezigheid van pigment en zonneschade

Boek een gratis en vrijblijvend MeLINE intakegesprek inclusief Observ Huidscan en hoor wat MeLINE voor jouw huid kan betekenen!

Gebruik onderstaand formulier om een kosteloze MeLINE intake te boeken. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.