Heb jij last van:

* vroegtijdige huidveroudering
* een huid die beschadigd is door externe invloeden
* fijne lijntjes/droogte rimpels
* grove poriën
* een onrustige huid
* acne
* hyperpigmentatie
* een oneffen, vlekkerige huidskleur met kleurverschillen
* pigmentvlekken
* gevoelige huid
* eczeem
* rosacea
Dan is de unieke behandelmethode van Nimue zeer geschikt voor jou. De producten van dit huidverbeterende merk zijn onderverdeeld in 4 resultaatgerichte behandelprincipes. Deze principes zijn gerangschikt naar huidprobleem en niet specifiek naar huidtype. Nimue heeft geen producten die specifiek bij een huidtype horen maar producten die zich richten op huidverbetering van binnenuit. De oorzaak van het probleem wordt hierbij behandeld en niet alleen de symptomen. Oftewel: Nimue beoordeelt de huid naar mate van gezondheid om zo de huid zicht- en merkbaar te kunnen verbeteren.

Met de 6 verschillende unieke peelingen - en bijbehorende thuisverzorgingsproducten - worden huidproblemen zeer specifiek en resultaatgericht aangepakt.

Afhankelijk van de betreffende indicatie worden de volgende resultaten voor jouw huid behaald:

* zicht- en voelbaar zachtere huid
* verfijning van de poriestructuur
* egale huidskleur
* vermindering van fijne lijntjes en rimpels
* reguleren van pigmentproductie
* verminderen van hyperpigmentatie
* reguleren van de talgproductie
* afname van actieve ontstekingen
* stimuleren van genezing van de huid
* kalmeren van de gevoelige/geïrriteerde huid
* verbeterde weerstand van de huid

Bio Active Peel

€74,95
Een zachte maar effectieve huidverbeterende peeling. Deze peeling verkleint de poriën, verhoogt de elasticiteit, geeft de huid meer vitaliteit en zorgt voor een fijnere huidtextuur.

Glycolic Peel

€79,95
Actieve peeling die zorgt voor een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen en een diepreinigend effect. Verbetert de gladheid, zuiverheid, textuur en uitstraling van de huid.

TCA Peel

€89,00
Intensieve peeling geschikt voor het aanpakken van verschillende huidindicaties waaronder actieve acne. Jouw huid zal zich binnen 1 week vernieuwen en er gladder, egaler en rustiger uitzien.

SRC Peeling

€95,00
Intensieve peeling ontwikkeld voor het behandelen van acne, huidveroudering of pigment. Voor iedere indicatie is een effectieve en resultaatgerichte SRC Peeling beschikbaar.