25 maart 2019
Categorie: Nieuws
25 maart 2019,
 0

Save the date! Zaterdag 25 mei aanstaande tussen 10.30 en 13.30 uur ben jij van harte welkom op het Ready For Summer Event! Een event waarbij mijn klanten, hun introducees en potentieel geïnteresseerde nieuwe klanten weer eens extra in het zonnetje worden gezet. Dus laat je verrassen, inspireren en informeren zodat jij naar huis gaat met adviezen, tips en tricks waardoor je deze zomer extra stralend voor de dag zult komen!

Onder het genot van een hapje en drankje profiteer je van aantrekkelijke stapelkorting op Nimue en MeLINE producten, verkrijg je in slechts enkele minuten een mooie zomers look, leer je hoe je cellulite effectief vermindert, ontdek je hoe jij afrekent met pigmentvlekken en kun je de 5-minuten-Facelift ervaren. Redenen genoeg dus om je hieronder meteen even aan te melden. Heb je een vriendin, buurvrouw, collega, moeder of dochter die ook interesse heeft? Kom dan gezellig samen!

 

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.