Voorheen ging ik nooit regelmatig naar de schoonheidsspecialist. Ik leerde Marion kennen en ik heb een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Enigzins sceptisch - het zijn namelijk niet de goedkoopste behandelingen noch producten - besloot ik haar adviezen op te volgen en mijn huid een serieuze kans te geven. En wat is dit het dubbel en dwars waard geweest! Uiteindelijk moest ik dat gewoon toegeven en ik wil nu niet anders meer. Marion heeft simpelweg door haar expertise, vriendelijkheid, ongedwongen advies, meedenken en top producten mij compleet overtuigd. Marion, je bent een kanjer en dankzij jou zal ik nog lang rond de "30 jaar" worden geschat.

M. Vegers (39)


Via de social media van Beauty & Relax Lounge zag ik het nieuwe product MeLINE voorbij komen. Mijn eerstvolgende afspraak bij Marion zag ik het resultaat bij haarzelf en dacht meteen ‘dit wil ik ook’. Al een aantal jaren heb ik last van pigmentvlekken in mijn gezicht en daar wilde ik heel graag iets aan doen. MeLINE heeft daarbij ECHT iets gedaan. De behandelingen zijn goed te doen en het resultaat mag er zijn. Heel erg blij mee en Marion bedankt voor je kennis, advies en enthousiasme!

E. Lucassen (37)


Jarenlang heb ik last gehad van vervelende rode, uitgedroogde plekken op mijn kaaklijn. De stap naar een schoonheidsspecialist was groot maar na mijn 40e verjaardag wist ik dat het tijd was om actie te ondernemen en zo kwam ik bij Beauty & Relax Lounge terecht. Marion heeft mij goede adviezen gegeven en rustig aan zijn we met de Nimue Fruitzuur peelingen begonnen. In het begin was ik – in verband met mijn gevoelige huid - een beetje angstig maar dat bleek totaal onnodig. De behandelingen bevallen mij zeer goed en in combinatie met de Nimue producten voor thuis heb ik vaarwel gezegd tegen alle vervelende oneffenheden die mijn huid vertoonde. Bedankt Marion, mijn huid ziet er ontzettend goed uit, is gladder en voelt heerlijk zacht aan en dat maakt mij een blij mens!

S. de Wildt (40)


Tijdens de Observ Huidscan schrok ik erg van de foto’s van mijn huid. Vooral het pigment stoorde mij. Marion vertelde mij over het MeLINE behandeltraject inclusief de producten voor thuis. Ook al leek het mij redelijk pittig, ik besloot ervoor te gaan en mijn huid een serieuze kans te geven. Ik was best nerveus voor de 1e behandeling maar het viel me gelukkig erg mee. Je gezicht gaat even heel erg branden maar dat gevoel ebde snel weg. De dagen na deze behandeling heb ik wel redelijk veel velletjes gehad en voelde mijn huid erg trekkerig en schraal aan, dit hoort er echter allemaal bij. De 2e behandeling vond ik wel wat vervelender om te ondergaan, vooral op mijn voorhoofd was het niet fijn maar na deze behandeling had ik verder geen downtime en bleef mijn huid rustig. Het velletjesproces na de 3e behandeling was stukken minder. Hou er gewoon rekening mee dat je de eerste 5 dagen na de 1e en de 3e behandeling niet in de spotlights hoeft te staan, ik voelde mij toen namelijk wel wat onzeker over hoe ik eruit zag. Maar toen ik de nafoto’s zag, wat een enorm verschil zeg! Niet alleen veel minder pigment maar ook een mooie glans, minder rimpeltjes en mijn huid is erg rustig. Superblij mee! Het is niet goedkoop maar mijn huid heeft een enorme boost gekregen, zelfs tot diep in de huid. Ik voel me weer 10 jaar jonger!

D. Penning (53)


Toen ik bij Beauty & Relax Lounge een NuFACE behandeling onderging was ik verbaasd over het snelle resultaat. Al direct voelde ik verstrakking, leek de huid rond het oog gelift en oogde de huid gladder. Dat één behandeling al zo’n verschil kon maken zorgde ervoor dat ik die dag direct het apparaat voor thuis - inclusief het extra opzetstuk voor het gebied rondom de mond en ogen - heb aangeschaft. Het gemak om thuis op momenten dat het je uitkomt een schoonheidsbehandeling met het NuFACE device te kunnen uitvoeren is ongekend. Ik noem het dan ook niet voor niets de schoonheidsspecialist in je eigen toilettas. Ik ben nu 3 maanden bezig en erg tevreden met het behaalde resultaat. Wat ik als heel speciaal ervaar is dat mijn oogleden veel lichter aanvoelen. Ze rusten minder zwaar op het oog. Een frissere blik, misschien zoals ik die 10 jaar geleden had. Daarnaast voelt de gezichtshuid steviger aan en is deze ook zichtbaar gladder. Een gevoel dat je soms kunt hebben na het gebruik van een verstevigend masker maar dan blijvend. Al was de aanschaf een behoorlijke investering ik heb er geen moment spijt van en ben heel erg blij dat Marion mij de kans heeft gegeven kennis te maken met dit unieke concept!

G. van Hogen (59)


Tijdens mijn puberteit heb ik veel last gehad van acne. Na de zwangerschap van mijn tweede dochter kreeg ik weer steeds meer last van pijnlijke oneffenheden in mijn gezicht. In weekblad “De Wegwijs” las ik een artikel over Marion en dat was voor mij een reden om eens op haar website te kijken. Eén van haar blogs over huidverbetering was een wereld van herkenning en dat was voor mij de reden om een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens ben ik gestart met de Nimue producten voor thuis en na een aantal weken volgde de eerste salonbehandeling. De salonbehandelingen hebben we rustig opgebouwd en ik zag mijn huid verbeteren. Uiteindelijk hebben we besloten om een kuur van 3 Nimue TCA peelings in te gaan zetten voor nog meer resultaat en dit heeft mijn huid echt goed gedaan! De roodheid is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een natuurlijke teint. De oneffenheden zijn sindsdien ook nagenoeg verdwenen. Ik ben erg blij met het resultaat en blijf de periodieke onderhoudsbehandelingen ondergaan om mijn huid zo te houden.

P. Peters (34)

Ik heb een eerste afspraak gemaakt bij Beauty & Relax Lounge om de acne in mijn gezicht aan te pakken. Terugkijkend op het behandeltraject kan ik zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik deze stap heb genomen. Ik kwam met best zware acne naar de salon en als ik dan zie hoe mijn gezicht er nu uit ziet… Dat had ik aan het begin van het traject niet kunnen bedenken. Marion is begonnen met een intakegesprek. Zij vertelde hoe de huid precies in elkaar zit, waardoor acne ontstaat en welke behandelingen en thuisverzorgingsproducten geschikt waren voor mijn huid. Marion is uniek door de goede uitleg die ze voor en tijdens de behandeling geeft, zodat je weet wat deze behandeling met je huid gaat doen. Ik heb samen met Marion al erg veel bereikt. De eerste behandelingen gaven al zoveel verschil en na elke behandeling werd de acne zichtbaar minder. Ik ben erg blij met het resultaat en ik ben vooral blij dat ik naar Marion toe ben gegaan en zij mij een mooiere huid heeft gegeven.

L. Janssen (17)

Sinds een jaar ben ik klant bij Beauty & Relax Lounge. Na gekeken te hebben op verschillende websites van salons in Wijchen sprong de site van Marion in het oog. Professioneel, afspraken ook in de avonduren mogelijk, verschillende behandelmethoden en hele goede referenties. Ik heb met Marion een intake gehad. Zij testte mijn huid op verschillende manieren en stelde veel vragen. Ik dacht mijn huid goed te kennen en te weten hoe ik deze het beste kon behandelen maar zij daagde me echt uit om andere dingen te proberen. “Wil je verzorgen of wil je verbeteren” vroeg ze me. En na de eerste behandeling en het gebruik van haar producten zag ik inderdaad al snel een verbetering: zuiverder, gladder en frisser. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij medewerkster Marissa. Zij legt goed uit wat ze doet, ze adviseert je maar respecteert je ook in wat jij fijn of belangrijk vindt. En ze masseert heerlijk! Ik kan Beauty & Relax Lounge zeker aanbevelen, helemaal wanneer je het leuk vindt om dingen uit te proberen en je huid dagelijks goed te verzorgen.

S. Leegstraten (53)


Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik ineens acne . Ik had vooral erge ontstekingen rondom mijn kaaklijn. Toen dit een half jaar na mijn zwangerschap nog niet weg was heb ik een doorverwijzing gevraagd bij mijn huisarts. Zo kwam ik bij Marion terecht en zijn we eerst gestart met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek is een huidanalyse gemaakt en hebben we de opties doorgenomen. Ik koos ervoor om te starten met de producten voor thuis en daarnaast een intensieve kuur van 5 salonbehandelingen te ondergaan. Na 2 maanden kan ik zeggen dat ik een groot verschil merk en mijn huid een stuk rustiger is. Nog niet alle acne is weg maar ik ben me bewust dat ik nog in mijn ontzwangeringsperiode zit. Naast het feit dat ik erg tevreden ben vond ik het leerzaam en fijn om samen met Marion heel bewust met mijn huid bezig te zijn. Marion is geïnteresseerd, open en gaat voor het beste resultaat!

B. van der Wielen (28)

Via een tv-programma hoorde ik over de Beauty Angel en zo ben ik via Google weer bij Marion terechtgekomen. Na een warm ontvangst heeft Marion een uitgebreid plan gemaakt. Ik ben gestart met de Nimue producten voor thuis en een kuur van 5 uitgebreide Beauty Angel behandelingen. De huid knapte zienderogen op en dat in een tijdsbestek van slechts 3 weken! Wat een groot verschil, ik kon het zelf niet geloven. Het probleem met mijn huid was dat ik – mede door het feit dat ik als kind al helemaal onder het eczeem zat - mijn hele leven met een trekkerige huid rond heb gelopen en jaren lang hormoonzalf heb gebruikt. Na van alles te hebben geprobeerd - en de moed eigenlijk al te hebben opgegeven - blijkt dat leven zonder trekkerige huid toch mogelijk is. Een onwerkelijk gevoel voor mij. Marion, jij hebt mij weer het vertrouwen teruggegeven en daar ben ik je erg dankbaar voor! Je bent een professionele schoonheidsspecialist met een duidelijke visie die goed haalbaar is. Op naar de volgende 5 behandelingen!

M. Braam (47)


De tekenen van huidveroudering begon ik op mijn 34e inmiddels wel te merken. Mijn beste vriendin gaat al jaren naar Beauty & Relax Lounge en ik vind haar huid altijd zo mooi glanzen. Tijd dus om ook maar eens actie te ondernemen. Inmiddels heb ik 5 microdermabrasie behandelingen ondergaan en ben ik thuis de producten van Nimue gaan gebruiken. En ik kan volmondig zeggen: wat een prachtig resultaat! Mijn huid is gladder en ziet er egaler en stralender uit. Zelfs mijn omgeving geeft mij complimentjes dat mijn huid zo mooi is opgeknapt!

B. Janssen (34)


Met grote regelmaat had ik last van talgbultjes, ruwe plekjes en ontstekingen en daar voelde ik me niet prettig bij. Via via ben ik bij Marion van Beauty & Relax Lounge terecht gekomen en tijdens de intake had ik al een goed gevoel bij haar. Ze geeft niet zomaar behandelingen, maar stelde samen met mij een plan van aanpak op. Ze liet merken echt kennis van zaken te hebben. Nadat ik thuis aan de slag ben gegaan met de producten van Nimue volgde de eerste behandeling. Het hoofddoel was verbetering van mijn huid, maar daarnaast was de behandeling ook erg ontspannend. En mooier nog, ik zag de dagen daarna meteen resultaat! Inmiddels ben ik een aantal maanden verder. De combinatie van de salonbehandelingen en de producten die ik thuis gebruik hebben geresulteerd in een rustige en stralende huid. Zelden heb ik nog onregelmatigheden en dat wordt gezien. Dat had ik me een tijdje geleden niet kunnen indenken!

M. Dijkmans (36)


Ik heb in eerste instantie voor Beauty & Relax Lounge gekozen omdat Marion gebruik maakt van microdermabrasie, een geweldige snelle manier om rimpels te verminderen/minder zichtbaar te maken. Ook de overige huidverbeterende methodes - fruitzuurpeelings & AntiTox - zijn super. Je ziet echt dat je huid ervan opknapt. De behandelingen hebben mij een gladdere huid, minder rimpels en een mooiere gelaatskleur opgeleverd.

M. Rutten (51)Ik vond de Nimue Glycol Peel super om te ondergaan en de dagen erna heb ik er nog van nagenoten. De combinatie met de bijbehorende producten voor thuis maakt dat ik momenteel heel erg blij ben met mijn huid. Ondanks het feit dat mijn huid niet slecht was zie ik inmiddels toch wel echt een groot verschil: gladder en zachter, heerlijk. Ik ben verslaafd!

P. van Hout (40)

Ik vind de Nimue Bio Active Peeling erg fijn om te ondergaan en ik merk echt dat mijn huid is verbeterd. De kleine oneffenheden die ik eerder had zijn nu allemaal verdwenen en mijn huid voelt superzacht aan! Daarnaast voel ik me iedere keer weer helemaal op mijn gemak bij Marion omdat zij zoveel kennis heeft en echt het beste voor heeft met mijn huid. Ik ben dus erg tevreden!

J. Tychon (24)

Ik kan niet anders zeggen dan dat Marion voor mij helemaal super is geweest en nog steeds is met haar huidverbeterende behandelingen en producten. Na altijd maar last te hebben gehad van acne ben ik er, op af en toe een puistje na, helemaal van af. Marion denkt goed na over wat voor jou het beste zal werken. Daarnaast is ze altijd vrolijk en vriendelijk. Voor een praatje staat ze open, maar als je lekker wilt genieten van een rustig muziekje is dat ook goed. Ik kan niet wachten tot ik weer mag!

C. Saedt (34)


Ik ben naar Beauty & Relax Lounge gegaan omdat de acne in mijn gezicht steeds erger werd en ik me daarvoor schaamde. De huisarts adviseerde me naar een schoonheidsspecialist te gaan en mijn moeder raadde me toen Beauty & Relax Lounge aan. Ik ben gestart met de aangeraden producten voor thuisgebruik en heb vervolgens de fruitzuurpeelings in de salon ondergaan. Het resultaat: VERBLUFFEND, mijn huid ziet er ontzettend goed uit. Het heeft echt effect gehad en ik heb nu nauwelijks nog last van puistjes. Ik ben super tevreden!

T. Janssen (16)


Ik ben bij Beauty & Relax Lounge terecht gekomen omdat ik last had van lichte acne en met name van mijn acne littekens. We zijn toen begonnen met een kuurbehandeling microdermabrasie en de juiste huidverbeterende producten voor thuisgebruik. Dit heeft een heel mooi resultaat opgeleverd. De littekens werden duidelijk minder en mijn is huid ook veel rustiger en egaler geworden. Voor deskundig en eerlijk advies en geweldige producten en behandelingen met resultaat ben je bij Marion in goede handen.

M. Peters (32)


Heerlijk ontspannen en voorzien van goed advies kan ik er na een bezoekje aan Beauty & Relax Lounge weer tegenaan. Het ouder worden van de huid houd je niet tegen maar met de 'onderhoudsbeurt' in de salon blijft mijn gezicht in betere conditie. En telkens is er weer iets afwisselends om voor te kiezen. Ga zo door dan blijf ik graag komen.

E. Jacobs (49)

Al jaren klant, al jaren zeer tevreden. Een bezoekje aan Marion geeft ook de oudere huid weer een frisse, gezonde en verzorgde uitstraling. Alle ingrediënten zijn aanwezig: de heerlijke behandelingen, de uitstekende thuisverzorgingsproducten en zeker ook de rust en gezelligheid. Een bezoekje is altijd genieten!

T. Geurts (60)


Ik stoorde me al een hele tijd aan al de onzuiverheden, vlekjes en plekjes op m'n kin en merkte dat ik steeds meer mijn best deed om mijn kin te verbergen. Ik hoopte dat Marion me zou kunnen helpen om de huid van mijn kin minder onrustig te krijgen. Na een intakegesprek en huidanalyse heeft Marion me geadviseerd om thuis aan de slag te gaan met een aantal producten. Vervolgens zijn we begonnen met de TCA behandelingen waardoor de ontstekingen in mijn huid ontzettend zijn afgenomen, hier heb ik nog maar amper last van! Met microdermabrasie zijn we nu de vlekjes en littekentjes aan het vervagen. Marion denkt ook heel goed mee en past de behandelingen of producten aan wanneer dit nodig blijkt te zijn. Ook onderhoudt ze het contact en is ze oprecht geïnteresseerd in hoe het gaat met de huid na een behandeling. Omdat Marion open en duidelijk communiceert, is er geen drempel om haar vragen te stellen als iets niet duidelijk is. Mijn huid is echt veranderd. Ik heb veel minder last van puistjes en onzuiverheden. En ook de vlekjes zijn lichter geworden. Het is niet goedkoop om bij Marion de behandelingen te ondergaan maar de sfeer in haar praktijk en de resultaten zorgen ervoor dat dit het waard is!

L. Wilting (30)