22 januari 2019
Categorie: Nieuws
22 januari 2019,
 0

Met de allernieuwste “Relax to the max” seizoensbehandeling laat ik je ervaren én zien dat huidverbetering en ontspanning uitstekend samen gaan! Je ondergaat maar liefst 4 massages – bindweefselmassage, cosmetische cupping, ontspanningsmassage en een hoofdhuidmassage – in één behandeling inclusief het direct zichtbare resultaat wat je van Beauty & Relax Lounge gewend bent.

Wil jij genieten van 75 minuten pure ontspanning zonder concessies te doen op het resultaat? Boek dan nu jouw Relax to the max treatment!

Ja, ik kom graag genieten van de Relax to the max treatment!

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Relax to the max seizoensbehandelingl! Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is in mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.