12 maart 2019
Categorie: Nieuws
12 maart 2019,
 0

Wegens het grote succes van NuFACE wil ik nog meer vrouwen kennis laten maken met dit unieke concept voor huidverjonging. Naast de jaarlijkse demo-dagen en de behandelingen in de salon is er nu een nieuwe laagdrempelige manier om kennis te maken met de 5-minuten-Facelift!

Voor € 59,95 (+ € 50,00 borg) huur jij twee weken een NuFACE Pro Device voor thuis! Zo kun je zelf ervaren en zien wat NuFACE voor jouw huid kan betekenen. En mocht je na twee weken – net als deze klanten – helemaal verkocht zijn? Geen probleem, dan kun je altijd jouw eigen NuFACE Pro voor thuis aanschaffen. De kosten voor het huren zullen dan direct op de aanschafprijs in mindering worden gebracht. Dus laat je overtuigen en reserveer hier jouw NuFACE Pro

Ja, ik huur graag een NuFACE Pro device zodat ik zelf kan ervaren wat dit innovatieve concept voor huidverjonging voor mijn huid kan betekenen!

 

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.