1 oktober 2019
Categorie: Nieuws
1 oktober 2019,
 0

Omdat iedere huid na de zomer – en ter voorbereiding op het najaar – wel een flinke boost kan gebruiken kun je nu tijdelijk profiteren van de spectaculaire POWER TREATMENT DEALS

Welke Power Treatment Deal jij ook kiest…. één ding is zeker: jouw huid zal in zeer korte tijd weer op en top stralen! Dus zeg maar dag tegen die doffe uitstraling, pigmentvlekken, onzuivere huid, lijntjes, rimpeltjes of acne (littekens). En hallo tegen een jonger uitziende, frisse en schone huid!

Voorwaarden om gebruik te kunnen maken van een Power Treatment Deal
* De eerste behandeling dient voor 31 oktober 2019 te worden ondergaan
* Het gehele bedrag van de kuur wordt na afloop van de eerste behandeling betaald
* Bij het behandelen van acne en/of acne littekens is vergoeding door jouw zorgverzekeraar mogelijk
* Niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of abonnementen

Ja, ik boek hier graag mijn Power Treatment Deal

Gebruik onderstaand formulier om een Power Treatment Deal te boeken en zelf te ervaren hoe jouw huid in korte tijd zicht- en merkbaar zal verbeteren! Kies jouw deal, voorkeursdatum en tijdstip voor de eerste behandeling en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.