9 mei 2020
Categorie: Nieuws
9 mei 2020,
 0

Met open armen, nieuwe hygiënemaatregelen en aangepaste protocollen verwelkom ik jou vanaf maandag 11 mei heel graag weer in mijn salon!

Naast alle andere resultaatgerichte gezichtsbehandelingen kun je dan ook de “Welcome Back Treatment” boeken! Deze zeer uitgebreide huidverbeterende gezichtsbehandeling met prachtig resultaat, hoogwaardige producten en heerlijk ontspannende elementen laat jou ervaren waarom je de bezoeken aan mijn salon zo hebt gemist.

Tijdens de Welcome Back Treatment (€ 94,95) worden jij en jouw huid 75 minuten compleet in de watten gelegd. De behandeling start met een ontspannen welkomstritueel. vervolgens gaan we verder met een dubbele reiniging, uitgebreide massage van gezicht, nek, schouders en décolleté, intensieve dieptereiniging, voorbereidend peelingmasker, verwijderen van onzuiverheden, vitamin serum, luxe modelage masker en ter afsluiting een complete oog-, lip- en dagverzorging.

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Welcome Back Treatment. Kies jouw voorkeursdatum en tijdstip en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Ik kan helaas niet garanderen dat de door jou genoemde voorkeursdatum/-tijd nog vrij is in mijn agenda. Daarom is de afspraak pas definitief nadat jij een bevestiging hebt ontvangen.
marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.