28 januari 2019
Categorie: Blog
28 januari 2019,
 0

Wie kent ze niet? Die storende ouderdomsvlekken, hinderlijke pigmentverstoringen en niet fraaie pigmentvlekken. Oftewel hyperpigmentatie.

Hyperpigmentatie in alle soorten en maten
Hyperpigmentatie is er in alle soorten en maten: klein van stuk of juist groot, gelokaliseerd of meer verspreid over de huid, in je gezicht of op je lichaam, oppervlakkig  of dieper gelegen. Hyperpigmentatie ontstaat door een overproductie van melanine in de huid. Door diverse lichamelijke factoren – zwangerschap, genetisch aanleg of hormonale veranderingen – kunnen er pigmentverschuivingen ontstaan die aan de oppervlakte van de huid zichtbaar worden als pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken of pigmentverstoringen.

Zon is grote trigger
De zon is één van de allergrootste triggers voor hyperpigmentatie. Dit komt doordat UV-stralen de productie van melanine stimuleren. Hierdoor kan de melanine regulatie in de huid worden verstoord en kun je veranderingen in het pigment terugzien aan het huidoppervlak. Bescherm je huid daarom in ieder geval 365 dagen per jaar met een SPF40 of hoger zodat je huid zo lang mogelijk egaal, gezond en mooi blijft! Maar wat als pigmentschade nu onverhoopt toch aan de oppervlakte van de huid verschijnt?

MeLINE biedt oplossing
Als expert op het gebied van huidverbetering & Anti-Aging weet ik hoe ontzettend lastig het doeltreffend behandelen van hyperpigmentatie was. Met de nadruk op was… Toen ik kennismaakte met het nieuwe merk MeLINE klonk het in eerste instantie te mooi om waar te zijn. Was er dan eindelijk écht een productlijn die één van de meest lastige huidproblemen doeltreffend, effectief en in korte tijd aanzienlijk kon verbeteren?

Wie mij een beetje kent weet dat ik sowieso niet over één nacht ijs ga als het aankomt op het uitbreiden van het product- en behandelassortiment van mijn salon Beauty & Relax Lounge. Een nieuwe aanwinst moet van goeden huize komen, doen wat het belooft en zichtbare resultaten geven. Daarom worden potentiële nieuwe merken altijd eerst zorgvuldig door mijzelf  getest en ik kan je verklappen: ik ben inmiddels een grote MeLINE fan!

Verbluffend resultaat
In MeLINE heb ik namelijk een merk gevonden dat diverse soorten hyperpigmentatie zichtbaar verminderd en ouderdoms- en pigmentvlekken verwijderd zodat ik jou voortaan ook op dit gebied verbluffende resultaten kan bieden. De volgende resultaten behaalde ik zelf met mijn huid door het gebruik van MeLINE en dat in slechts 7 weken tijd!

Op bovenstaande foto nemen we een kijkje in mijn huid. Het dieper gelegen pigment is op de voorfoto heel duidelijk zichtbaar. Na slechts 7 weken zie je op de nafoto heel goed hoe het pigment in de huid drastisch is verminderd.

De navolgende foto laat de buitenkant van mijn huid zien oftewel mijn huidoppervlak. Ook hier zie je hoe mijn huid na slechts 7 weken veel minder oppervlakkige pigmentvorming vertoont. De huid is een stuk egaler, mooi verhelderd en de huidteint aanzienlijk verbeterd.

Ook op individuele pigment- en ouderdomsvlekken werkt MeLINE trouwens helemaal fantastisch! Dit is het resultaat na slechts 1 plaatselijke behandeling waarmee ik bij een klant een gelokaliseerde pigmentvlek heb behandeld. Vaak is de pigment-/ouderdomsvlek na één behandeling al niet meer zichtbaar.

Reken af met pigment
Wil jij afrekenen met pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, pigmentverstoringen, zwangerschapsmasker of een oneffen huidteint door de aanwezigheid van pigment en zonneschade? Boek dan hier een gratis en vrijblijvend MeLINE intakegesprek inclusief Observ Huidscan en ontdek wat MeLINE voor jouw huid kan betekenen.

marion_vd_wielen
De specialist in huidverbetering, acne en Anti-Aging. Het is mijn passie om samen met jou het mooiste uit jouw huid te halen. Want iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. En als jouw huid straalt, doe jij dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.